Vintage konyhák

Álomtól a valóságig.

Seattle konyhabútor

Véleményünk szerint 2024-ben egyértelműen ez a külalak lesz a piacvezető, így nagy reményekkel tekintünk a Seattle konyhabútorunkra.

Hatféle marásminta érhető el, akár festett, akár vákuumfóliázott kivitelben.

Washington

A Washington nevű vintage stílusú konyhabútorunk időtlen bájjal rendelkezik. A gazdag részletek és díszítések egy autentikus vintage hangulatot teremtenek. A Washington konyhabútor tökéletes választás azoknak, akik egy romantikus és klasszikus stílusú konyhatérre vágynak. 

Boston


A Boston nevű vintage stílusú konyhabútorunk egyedi jellegzetességgel rendelkezik. A frontokat egy stílusos keret veszi körbe, amely a bútor karakterét emeli ki. Ez a részlet teszi igazán különlegessé ezt a vintage bútort, amely tökéletes választás lehet mindenkinek. 

New Orleans

A New Orleans konyhabútor hasonló stílussal rendelkezik, mint a Boston elnevezésű társa, csak itt a kereten belüli rész 1 mm-rel mélyebb, illetve maga a keret 20 mm-rel szélesebb.

Richmond

A Richmond névre hallgató vintage stílusú konyhabútorunk rendkívül különleges részlettel rendelkezik. A frontok belső részén két vékony, párhuzamosan futó, szögletes marás található, amelyek egyedi textúrát és vonalvezetést kölcsönöznek. Ez a részlet teszi egyedivé ezt a vintage bútort, amely tökéletes választás azoknak, akik a vintage stílusnak egy kicsit modernebb változatát keresik.

San Antonio

A San Antonio nevű konyhabútorunk a Chicago konyhabútor vintage párja. Az elegáns és időtlen vonalvezetés tökéletes harmóniát teremt. A San Antonio egy stílusos választás azoknak, akik szeretnék kombinálni a modern és vintage elemeket egy kifinomult konyhatérben. 

Santa Fe

A Santa Fe nevű vintage stílusú konyhabútorunk többi társához hasonlóan rendkívül széles színválasztékban kérhető. A frontok belső részét egy "V" alakú marás díszíti, amely körbe fut. Ez a különleges részlet adja meg a konyhabútor egyediségét, stílusosságát. 

San Diego

A San Diego nevű vintage stílusú konyhabútorunk romantikus hangulattal bűvöli el a szemet. A frontok széles, mély marásokkal díszítettek, amelyek finom részleteket kölcsönöznek. Ez a bútor tökéletes választás azoknak, akik egy olyan konyhabútorra vágynak, ahol a vintage elegancia és a romantika harmonikusan találkozik.